Planer och planera är kodorden för att allt ska kunna rulla på. Beten, avskiljningar, brunst, betäckningar, kläck, slakt, skicka till chark. Hämta, lämna, plocka, koka, så, vattna, klippa, gödsla...allt detta i en rasande fart och för att klara detta krävs alltså planering.Många olika block, listor och pärmar trängs, ofta på köks och matsalsbord. Detta betyder, att om något oförutsett händer (som det ofta gör när man arbetar med djur) kommer man liksom på efterkälken. Det som måste till då är ett mycket djup andetag och så tar man fart..ännu fortare än tidigare.
Våra första kaninsalamis
är på ingång och vi förbereder oss för att kunna vara med på Vikentomater det 18/7 för att stå och sälja våra produkter samtidigt som Kalle från restaurang
Gastro står och lagar mat med kanin från Flädergården.
Vi har tidigare varit på mycket marknader, men detta blir vår allra första med våran mat...lite läskigt och väldigt spännande!!
Vikentomater har förresten kändiskockar som gästar dom hela sommaren, gå in på deras
hemsida och kika.
|
.....några till |
|
Kaninbebisar |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar