måndag 11 juli 2011

Väntans tider!

Jag går och kollar kläckmaskinen en gång i halvtimmen just nu..blir inte mycket gjort,lite små pyssel här och där bara..
Det ska bli så kul med små dunbollar. Tyvärr har en av våra fina hönor blivit dålig och det är en massa "ta hand om" just nu. Hon har fått en egen låda och jag vattnar och matar henne var tredje timme.
Hoppas hon piggar på sig.



I går var vi och tittade på valparna :)) OjOjOj, man skulle utan besvär kunna ta tre, fyra stycken med sig hem, dom ser ut som små gosedjur nu.

Så klart gick det inte att välja någon när dom är så små , vi får allt vänta tre fyra veckor till innan det bestämms vem av dom som ska få bo i Täppeshusen...vänta,vänta,vänta...........











I dag har det ringt två kunder för att boka in sig på julkurs, jo faktiskt..,av erfarenhet från förra året när dom inte fick någon plats. Många bokar plats direkt inför nästkommande jul när dom är här,då har man ju en garanterad plats.Jag har t.o.m några som bokat två år på en gång. Jätte roligt och sporrande att det ger så mycket att man vill säkra sin plats.

Lite bilder på ateljén där mycket av skapandet äger rum!


      









Här pausar och fikar vi så länge det bara går och skulle det bli svalt sätter vi på värmefläkten, det finns inget så rogivande som att inta en god ljummen smörgås sammtidigt som man ser ut över fälten.


                                                             Ha en härlig dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar