fredag 14 oktober 2011

Full fart!


I onsdags var vi på Elmia. En jätte givande dag som resulterade i nya leverantörer, möten med gamla vänner och grossister.

Vi fick också en del erbjudanden som man helt enkelt inte kan tacka nej till....lite hemligheter som vi får hålla på till sommaren:) Vi har redan lagt en del ordrar som vi hoppas hinner att dyka upp till både julkurserna och till vårat Öppethus/Julmarknad.....

Till helgen gräver vi ner havtorns plantorna, en låååång rad som ska kunna ge bär till marmelad och goa pajer! Tror dom och tranbär är mina favvobär...och hjortron och hallon och...ja det mesta i bärväg då.. Just nu händer det så mycket att jag känner mej alldeles rusig. Tänk att människor som är positiva  kan ge en så mycket energi:)). Att lita på varandra och se möjligheter i stället för problem gör "resan" så mycket enklare. Jag har bestämt mej för att, som amerikanen säger: "go with the flow", härlig känsla. Turen från Elmia avslutades med kantarellplock som liksom bara "dök" upp när det blev akut kisspaus i skogen...
Hur tokvacker är inte naturen?
Självklart blev dom en av ingerdienserna i vilt pajen. Vildsvinsfärs, bondbönor och trattkantareller på grahamsbotten med grönsallad och en klick vitlöksås. En toppen toppen dag helt enkelt!!

Trött och nöjd i bilen hem:))











Vi har skördad dom sista grönsakerna som ska tas hand om innan frosten..en hel del eller hur??Grönkål och purjo får stå ett tag till:))

Ha en fantastisk dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar