fredag 28 oktober 2011

Höstligt ljus.

Hösten har ett alldeles speciellt ljus. Det är så varmt och ombonad på något sätt.Vi plockat in dom sista gröna tomaterna, det blev inlagda och några blev till god marmelad, en hel del faktiskt och jag tror att jag kommer att får stjäla åt mej lite fler nästa år...för gott blir det. En klick tomatmarmelad på getosten sitter finfint:)


I morgon ska jag lägga in rödbetsriv, gott till vinterns soppor. Torka äpplen, koka in päron och göra päronmarmelad står också på listan. Det börjar bli full i "burk" skåpet.....:))

Betongverksta´n är stängd för i år och nya ideér har redan kläckts, många tack vare kreativa och produktiva kunder.


Nu väntar vintern och många av betongsakerna kan stå kvar ute och bli vackra siluetter i trädgården.


Vi har fått fantastiskt vackra järnurnor från Västanvinden som finns tillförsäljning nu, pampiga till entrén eller uppfarten med vackra planteringar och arrangemang. Jag har lånat bilden från Västanvindens hemsida men kommer att visa urnan med plantering så fort jag kan!




Nu har vi äntligen satt datum till vårat Öppethus/Julmarknad!! Det blir den 3 december och vi hoppas att vintern har gjort sin entré då. Det kommer att bjudas på vackra julsånger och finnas kanelkaffe och varm äppelglögg.


Ponnyn Frida, som såklart är vackert pyntad, kommer att ta barnen på en mysig tur. Vi kommer att ha försäljning av maffiga dörkransar,bordskransar, handstöpta ljus och en massa andra trevliga arrangemang som hör julen till.



Vi kommer att ha superfina erbjudande på kurser och andra nya aktiviteter som Skaparglädjes "syster" I Haven startar upp till våren/sommaren missa inte det!!

Ha en riktigt go fredag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar