söndag 22 januari 2012

Solsken.

Det jag behöver just nu är solsken.Förvisso har det glimmat till en å annan gång men dom har varit få. Känner mej ganska trött på gegga nu. Fåren kan inte vara ute ordentligt, hästarna får saneras varje kväll och bara att ta ut hunden på en liten kiss tur medför en ritual med duschen inblandad...det blir så tung grott allting.Lääängtar efter våren och förhoppningsvis lite torrare väderlek. Snart, mycket snart börjar vår utbildning för Grethe, jäklarns vad det ska bli kul!!! Vi ska börja med variationsbuketter och ska komma med lite förslag på sorter vi ska använda och det är mycket svårt att väjla, man vill ju ha en hel flock vackra blommor.


ÄLSKAR!!!

 I helgen har vi fejjat och donat. Ett besök till tippen blev det, krattat och snyggat till, fått upp massor av plantskolans saker på loftet ( som snart ska ner igen å få göra nytta) Virvla (ett av fåren) fick en liten klippning, det lilla trollet är faktiskt helt kolsvart ( hon var det som nyfödd men det är många som är det när dom föds för att sedan bli gråa) så när som på hennes virvel mitt uppe på huvudet, den lyser ännu vitare nu:))). Har pratat med Eva idag..hon beskrev tydligt hur varmt det var och att bouganvillan på hennes terass är alldeles ljuvlig...Hon måste vara väldigt brun nu....om man skulle dra en repa till solariet..

Detta är en del som ligger och bara önskar att få
bli sådda, hur mycket kan man längta???



Betong kurserna bara trillar in nu, det ska också bli så himla kul, det är något jag älskar att göra!!



















Lite tankar kring utbildning i sociala medier har vi som vi ska ta i tu och diskutera när Eva kommer hem, vi har även ett samarbetsprojekt som vi delar med oss av när det är spikat, mycket i görningen nu:))Vi har en kandidat som vi skulle kunna tänka oss att lära av...I morgon blir det lunch med min vän ,den duktiga kreatören/konstnären Eva Sabo, det var så länge sedan vi sågs, det ska bli ett par härliga tjetimmar:))) Hoppas, hoppas det är vackert väder i morgon:) ....Så här fint är det förresten på Svedberga kulle, här promenerar vi i stort sett varje dag nu, jag och min vackra hund Nessie:)





Naturens egen tolkning av ett arrangemang..

Det vackraste är trotts allt moder jord! Var rädd om den:))

Önskar alla en go vecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar