måndag 20 augusti 2012

Glada dagar!

Ja just nu känns det som det bara är glada dagar...det blåser liksom medvind och vi har hamnat i ett "flow" som nästan styr sej själv. Ideérna och lösningarna står nästan på kö...i vanliga fall är det sådan massiv kö på ideér att det nästan blir trafikstockning men nu har lösningarna också gjort intåg!! Tackar för det! Jag tänker åka med på den vågen så länge det bara går.
I dag har vi fått vårat alldeles eget produktions nr till fåren, känns nästan lite högtidligt;))

Alla är så positiva till våran ide´ om att må bra med hjälp av kurserna (att få skapa),djuren ,och vår helt igenom giftfria odling.Vi har redan fått många bokningar och förfrågninga... också efter ägg och kött...vilket har gjort att vi kollat upp småskaligförsäljning och regler av dessa livsmedel....det är bara att tuta o köra till våren! Det syns hur väl våra djur mår och dom flesta kommer springande/flygande när det kommer folk på besök.




Kanske kan det locka att lära sig binda en vacker höstbukett  av det som ni har i trädgården och sedan gå ut och sätta sig för att avnjuta helgrillad gris vid armétältet...som det såklart finns en kamin i så att man kan värma fingrarna om det blir för svalt.

Man kan också göra urhäftiga chilliträd!

Dagis och barnfamiljer kommer vi också att sätta upp ett koncept för, att åka häst och vagn och gosa med våra fantastiskt snälla keliga får har inga barn tackat nej till ännu.




Frida drar vagnen med Magnus Clara och Nessie..
 


Fläcka står på bakbenen och letar efter godis i mina fickor...

  Håll utkik på hemsidan!

Vi har varit på hantverksdagen i Ängelholmshembygdspark och som alla andra år är det så tacksamt med alla dessa  glada människor och alltid lika fina försäljning här!







Nu planerar vi och producerar inför den stora Höstträdgårdsmässan i Ängelholms hembygdspark den 2 september.
Hannu Sarenström kommer dit och inviger!!! Missa inte denna fantastiska mässa med 81 utställare!
Vi kommer att ha en inspirationsplats...

                                                                 Ha en härlig dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar