måndag 1 december 2014

1:a december

Då har vi skuttat in i december och förberedelserna för den stora helgen närmar sig. Den 11/12 har vi JULKVÄLL här samtidigt som  Charlottes inredningsbutik. Jag kommer att ha kransar, ljusarrangemang och granar i alla dess former . Vår egen kallrökta lammkorv, vaktel ägg och en massa annat kommer att finnas till försäljning. Vi bjuder såklart på glögg och något smaskigt att tugga på.

Många har efterlyst och frågat så nu finns det lite av Flädergårdens alster på Jollen i Viken igen. Vår förhoppning är att det kommer att finnas lite smått och gott året runt. 





Våran LJUSKVÄLL som vi hade var väldigt uppskattad och tanken som vi (Flädergården och Ryssamöllagården) har att ha öppet vissa dagar samtidigt har visats sig vara en toppen ide. När man ändå är ute i shoppingtagen kan man alltså köra till två små mysiga gårdsbutiker på samma kväll/dag. Vi bor ju knappt 5 minuter ifrån varandra och det är lätt som en plätt att hitta!

Snart är det dags att börja kika på nästa års sådder, våran tanke är ju att det ska finnas ett litet urval av grönsaker till sommaren i Gårdsbutiken också. Fortfarande tar vi upp morötter, rödbetor, purjolök ...och det är december! 

Vi har varit på en del mycket spännande möten,några till ska avverkas innan februari och vi hade väl inte kunnat ana att det skulle bli sådan efterfrågan på våra produkter, vi känner oss hedrade!!

Jag önskar alla en härlig första måndag i december!


1 kommentar:

  1. Vad roligt att hitta in på din blogg också, gillade dig på fb häromdagen. Såna som du inspirerar mig verkligen!
    Hur många vaktlar har ni? När ni röker tuppen, har ni skinnet kvar eller?
    Vi ses igen!
    //www.baraanna.se

    SvaraRadera