torsdag 17 mars 2011

Lärkan är här!


                                 http://www.bioresurs.uu.se/myller/jordbruk/jord_ljud/skylark.mp3

Redan förra veckan hörde jag lärkan,stackare vad han måste frysa stundvis.Men att våren är på väg är det ju inget att diskutera om . Sånglärkan sjunger mest då den är i luften, det är så vi är vana att se den.Den kan sjunga oavbrutet upp till 15 minuter under sin speciella sång flykt. Jag läste att lärkan kan bli så exalterad i sitt sångrus att han kan få hjärtstillestånd och faller då rakt ner i marken!!Fåglarna lever om i buskarna och har höjt ljusnivån på sitt kvitter.Jag har varit på ridkurs för Lottis Gripenstam och det var mycket lyckat! Bragi gick som ett tåg. Det var en riktigt bra kurs i ett bra ridhus och med fantastiska kursdeltagare. Vi (Kreativt i Kullabygden) har varit och besökt Peter Kovacs, Höganäs kommunalråd för att presentera oss och vad vi vill med KiK. Vi fick enormt bra respons och Peter tror att detta kan bli något riktigt bra! Han kommer själv att avlägga en visit den 27 mars! Helsingborgs Dagblad har lagt in oss i Höganäs bilagan, en stooor bit av sidan, det tackar vi för!! Dom har även sagt att dom kommer och gör ett reportage den 27 mars...hipphurra:) Jag och Ulrika  http://www.simsalabimhoganas.se/  kommer att hjälpa till med utsmyckningen den 24 mars i Tivolihuset inför Fashion evening, det ska också bli jätte kul!!  http://www.hoganas.se/sv/kalender/Fashion-Evening-i-Tivolihuset1/
I går kom det ett glatt gäng som luffarslöjdade så tummarna glödde, det är lika inspirerande för mej att ha så kreativa människor här. Vackra ljusstakar, fågelmatare och egna kompositioner blev gjorda.


Ja, härligt är det att få träffa så mycket olika glad människor hela tiden. I dag jobbar vi vidare inför den 27:e och nu står ymmnighetshorn på listan. Penseerna är beställda, dom söta små minisarna med en uppsjö av färger. I efter middag kommer Jörgen  http://www.fotozon.se/ och ska fotografera Clara och Olivia i stallet. Han ska erbjuda barnfotografering den 27:e och måste ha två söta tjejer att visa upp. Efter det ska vi tända min fina grill och grilla korv, Livet är bra toppen! Nu ska jag fixa lite lunch och sedan jobba lite mer innan photo shooten.

Ha en underbar dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar