onsdag 8 juni 2011

Trädgårdsrundan!

En fantastisk Trädgårdsrunda har passerat!! Bästa vädret, underbara kunder och försäljningsrekord för betongen! Massa nya kurser är bokade och en hel hop med beställningar är lagda.

 Rehnbacken fick den absolut bästa responsen man kan tänka sig, Eva har lyckats skapa ett paradis, ett paradis som ser ut som om det alltid legat där...dom flesta ville inte gå hem, och tyckte inte att dom hade behov av att besöka någon annan trädgård för, den här hade ju allt.


En gemensam känsla som besökarna sa var, att man blev alldeles lugn så fort man gick i i trädgården, och att det fanns så mycket ovanlig växtlighet att titta på, då har man väl lyckats :)) .Många spännande erbjudande ligger för dörren för Rehnbacken, det ska bli så roligt att få följa. I dag kommer Ängelholms trädgårdsförening hit och gjuter, alltid lika roligt att skapa med dom :)) Vansining kreativa och positiva damer! Vi gjuter vidare till Simsalabims butik, jätte roligt att betongen är så positivt emotagen i butiken också:)) Simsalabim har också spännande saker på gång, håll utkik på deras hemsida! Yvonne på Keramikverkstan gjorde också dunder succé med sina fantastiska alster på Trädgårdsrundan, verkstan har semester men hennes öppna verkstad öppnar igen i augusti. Här hemma på gården fortsätter arbetet med trädgård/odling och trädgården har fått sin första lärk! Odlingen har utökats med en massa godsaker och har fått sin alldeles egen ullmarktäckning a la Mandelmann!!


Ha en skön dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar