torsdag 29 september 2011

Riktig höst!



I dag är det höst på riktigt.Ljummet disigt och gult.Elden sprakar i kaminen och ger en riktigt go känsla. I dag har det gått en vecka sedan Luxus satt fast i staketet och nästa slet av sej benet. Många turer upp och ner i tillfrisknandet..i tisdags var det så illa att jag nog inte trodde att det skulle gå vägen, tur att jag hade fel. Dom ska byta bandage kring lunch och bedömma om han kan få åka hem,vi vill inget annat än att lilla pålle ska få komma till Täppeshusen idag!!
Vi gjuter fortfarande betong som aldrig förr och nu är det bokat både betong och hypertufakurser ( nytt för nästa år) till sommaren. Snart är alla helgerna fullbokade för julkurserna. Det finns en del vardagar/kvällar kvar, så missa inte det. Jag är så glad över att få jobba med det jag älskar:)) och nu när vi har börjat smyga in växter och odling också kan det knappast bli bättre!! Elmia mässan är inbokad och även inköp hos Affari. Vi ska också hinna en sväng till Gröntorget i Danmark, äälskar Gröntorget!!!



Vill också passa på att berätta att vår logga är på gång.
 Givetvis fanns det inget annat alternativ än att Johana Rhen på Rhenkonst fått uppdraget!

Här är två av hennes illustrationer, gå in på hennes hemsida!!!Man blir alldeles lycklig av färgen och formerna:)) Se och njut..





Ha en fantastisk dag!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar