torsdag 1 september 2011

Tiden går!

Ja det går fort när man har kul!! Miljöträning med häst, valp,valp,valp, Kreativt i Kullabygden på alla nivåer...är väl det som hänt/händer just nu..


En fantastisk kurs har vi varit på! Miljöträning..hästarna skulle gå på presseningar , betongblandare som snurrade, hög musik, instriktören hade en "ojudstunna" som hon gick runt omkring hästarna med (väldigt nära),stora bollar som dom skulle fösa framför sig,trånga passager med ballonger och rörliga parasoller mm mm och till sist...skottövning!!!! Våra underbara pållar skötte sig exemplariskt!!! Med lungn och bestämd handledning guidade dom igenom oss och hästarna genom diverse fasor/faror. Vi var väldigt stolta,styrkta och helt utmattade mentalt när vi på söndagen åkte hem. Jag ska absolut vara med nästa gång!!! Såååå nyttig med sådan hästhantering!!.

Medhavd luch i det gröna.
 Lilla Loch Ness uppför sig galant. Vi har redan hunnit med lite barnsjukdommar och en del annat som miljöträning.Den här vovven är stabiliteten själv och verkar inte hetsa upp sig i onödan.Tack Lena och Thomas för er fiiina uppfödning:)) Om tiden räcker till ska jag åka och "träna" på lördag med henne....dvs. sitta och titta på andra hundar som jobbar.

Vila i klöverängen

















Det går i rasande fart nu och nästa lördag är det  dags för Kreativt i Kullabygden!
Passa på att göra en "helhelg" i Kullabygden. Det är den stora Skördefesten  i bygden och massor med gårdsbutiker och butiker har öppet samtidigt. Vi kommer att ha stallet och betongverksta´n full med utställare och roliga aktiviteter för barnen.

Nu ska jag försöka ställa i ordning inför utställar träffen i morgon bitti!

Ha en go dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar