fredag 4 november 2011

Julinspiration!















Efter en hel del turer runt om i delar av landet, kan vi nog säga att det börjar bli fullt i atelje´n med vackra julsaker.Vi har kommit över helt underbara ljus och i kväll lägger jag en beställning på handstöpta från Lena Scott. Vi har grovplanerat vårat Öppethus/Julmarknad och det börjar få en fin "form".
 Fåren håller på att klippas och dom blir alldeles stolliga när dom fått av sej den tunga "rocken"...hästarna blir faktiskt på samma vis...ystra och fjantiga.

Stora Bocken Bruce och Olivia före klipp!


Lilla Nessie växer så det knakar, 16 kg idag! Hon har också visat sin stabilitet vad gäller små barn.Hur vilt dom än leker, tar hon det hela med stort tålamod och ro.Inget nafsande här inte:))
Nu srår det mellan tre typsnitt sedan är I Havens logga färdig för tryck!! Vi börjar nästan få lite resfeber, detta är något som vi verkligen ser fram emot...tillsammans med alla påhejjande kunder.
Det blir allt fler som kommer till atelje´n för att handla och det känns jätte roligt, förhoppningsvis kommer vi att ha spikat fasta öppet tider till december så att alla kan titta förbi på lite julshopping!
 
Ha en härlig dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar