måndag 21 november 2011

Tillbaka!

Efter en lååång tid utan min egen dator kan jag äntligen börja blogga igen!! Virus och full hårddisk var några av dom små ingredienser som den led av....Tack snälla snälla Tomas för din hjälp och ditt stora tålamod!! Så här snabb var den inte ens när jag köpte den:)))
Mycket har hänt, många julinköp hos fantastiska leverantörer och julmarknaden i Ängehholmshembygdspark har vi avklarat. En tripp till Gröntorget är ochså med på checklistan....ååå det blir nog en till.... Hembygdsparkens julmarknad var helt galet rolig!! Vi slog alla försäljnings rekord och med tanke på att det regnade kraftigt dom sista 1-2 timmarna så är vi helt förstummade över kommersen. Att vi prickar så rätt i våra inköp är en skön kännsla för självförtroendet...det kan vara rätt trixigt att veta vad folk vill ha.

                     Vi vill gärna presentera...vår nya logga!!

   

    Vi är så stolta och nöjda över den, den är så mitt i prick det vi känner att vi är, och det vi vill stå för.
Tusen tusen tack Johanna Rehn på Rehnkonst för den fantastiska "skapelsen". Du har verkligen "fångat" känslan!!
                                    Det blir presentation till våren/sommaren av vårat nya utbud!

Missa inte vårt ÖPPETHUS/JULMARKNAD  den 3/12  kl. 11.00-18.00.Vi kommer att ha fina priser på kransar och arrangemang. Atelje´n/butiken är full till bristningsgränsen med vackra saker som vi handplockat under höstens alla inköpsturer.Vi kommer även att presentera öppettiderna för december då :) Varför inte köpa in lite ljus till julen. Kvalitetsljus från Affari, handrullade honungsljus från Rehnbacken och handstöpta fantastiska ljus från Lena Scott!!


I kväll gör vi bl.a adventsarrangemang  på kursen..



Ha en härlig dag!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar