torsdag 8 mars 2012

Växelväder

I går låg snön vit, men ofta är det så innan våren gör riktig entré så jag brukar ta detta som ett säkert vårtecken.....det är roligare om inte annat. Jag har varit och gjort lite inköp och nu börjar ateljén kännas "bebodd" igen. Den 14 mars är det dags för alla vårkurserna igen och jag längtar!



 Härliga arrangemang att ställa på trappan eller på frukostbordet, vackra kransar som välkomnar en när man kommer hem, mysiga saker av björkris och massor av annat kul väntar...




Utbildningen tuffar på och vi börjar kunna känna att vi faktiskt har fått grepp om en hel del. Buketterna ligger bra i handen och arrangemangens linjer hamnar där dom ska...Vi har redan fått bukettbestälningar och på söndag efter kursen åker vi till GoaGård och placerar ut lite av våra arbeten som ska gå i köks och matlagningstema. På måndag kommer nämligen tv 24 HD och gör ett reportage om GoaGård och deras djur och produkter...Vi kommer förutom att ställa dit blommor också att ta dit vår betong som dom vill ha i sitt sortiment framöver. Dom har fått sin gårdsbutik klar och då blir det varit mysigt med lite betongbänkar och krukor som folk kan sitta på, men även kunna handla med sig när dom botaniserat färdigt bland ostar, marmelader och allt annat dom gör på gården.

Ha en riktigt go dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar