fredag 2 mars 2012

Lärkan är här!

I tisdags hörde jag lärkan för första gången. Juvligt! ...då är våren på gång:) Vi har fått våra första lamm också ett vårtecken här... tyvär klarade sig bara den ena av dom två systrarna, och vi är inte riktigt säkra på om det blir fler, sånna fall kommer dom mycket senare för dom visar inga tecken ännu. Här är en liten Fläcka... namnet för att hon har en stor brun fläck i nacken. ( bilden är röd för att vi har en stor röd värmelampa som ger go värme till den lilla)



I måndags gjorde vi sorgbinderi. Oj vad mycket det finns att göra här. När man hör och ser Grethes tankar och ideér undrar man varför många binderier till begravningar måste vara så fula ( med mina ögon sett). Här kommer några smak prov av vad vi gjorde......







Tyvärr blir hyacinterna onaturligt blåa på bild...

Vi är väldigt stolta över resultaten och bilden till höger ( Evas arr.) ska få pryda kyrkan vid en begravning i dag. Vi fick ett önskemål från kunden och det var att det skulle gå i någon form av marina tankar.

Tjärsnöre, musselskal, snäckor, och rörelseformer hos växterna hjälpte till att skapa hav/strand känsla.Några ägg fick smyga med som en symbol av evigeheten..


I morgon bär det av till Skånska trädgårdar , jag vill gärna se hur dom presenterar trenderna....och såklart blir det lite shopping :-)


Solen lyser och fåglarna sjunger.Ha en underbar fredag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar