torsdag 18 juli 2013

Nu känns det som sommar!

Härliga varma dagar avlöser varandra.Nu känns det som sommar på riktigt. Betong o hypertufa är också en riktig sommarbekräftelse och kurserna avlöser varandra.


Virkad duk och mosaik blir vackert som dekoration.


 Plasten på växthuset blev inte klart,det var för mycket vind....men den som väntar på något gott...

Jag har haft hjälp av otroligt duktiga "dagsverkare" och jösses vad dom har gjort fint i odlingen.Nu vaknar man till en köksträdgård och trädgård som inte jagar en i tankarna. Ni är guld värda och ni kan inte förstå vad tacksam jag är.Stor kram till er alla!!!

Alla kryddor ,blåbär,kronärtskockor samt sparrisar har fått fint om fötterna.
Snart är det dags att ta hand om alla rödbetor.Det är så gott att bara gå ut och plocka,ugnsrosta för att ha det som tillbehör till ex. helgrillad kanin.
Härom lördagen hade vi lite sammankomst för dom som  varit här och slitit med växthuset.Vi bjöd på egen uppfött (tupp och kanin) & odlat nästan genomgående..... alla smakade på kanin och dom tyckte det var fantastiskt gott. Till dessert bjöd vi på kladdkaka och glass gjord på getmjölk, en del av barnen sa att det var den godaste glassen dom ätit.Så roligt!!

I dag blir det lite gjutning till en del beställningar och så ska jag göra ett nytt jordgubbsland,dom där goda små bären räcker aldrig till....

Ha en go dag!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar