onsdag 6 april 2011

Möten, möten och möten!

Tänk att sitta i möten kan vara så hysteriskt roligt!! Nu tycker kanske en del att det låter märkligt men att få samarbeta och få nya samarbets förslag från andra håll är faktiskt en ynnest! Det är intelligenta,kompetenta och vansinigt kreativa människor som dyker upp hela tiden...och dom vill vara med mej!!!:))) Jag önskar att jag kunde berätta om det nya stora projektet.. men den som väntar på något gott...Nu tar nätverket med KreativtiKullabygden verkligen fart och vi har fått så många intresserade som vill vara med. Nu är KiK:s egen blogg uppdaterad och första frukostmötet är spikat.Många nya roliga projekt för KiK klubbades också!Det är bara och "go with the flow"... Tack Jörgen och Ulrika för att just ni vill "vara" med mej.


Före plantering






 






Nu har Edward varit och harvat och 17 st äppelträd står vacker på rad. Nu ska jag ge mej på det, för mej invecklade arbetet med att klippa dom. Fick en snabbkurs...om ett års, två års och tre års skott....... Ja ja det värsta scenariot är ju att det inte blir några äpplen i år...kanske överlever vi det.På fredag ska jag så majs och en massa annat kul och så ska odlingslimporna på plats, det kom ett regn emellan så dom fick dröja.

Här kommer ett par bilder som visar hur vacker våren blir i både betong och hypertufa.Nästa vecka börjar betong kurserna och jag har redan fått riktigt många bokningar,ni är bäst kära kunder!!


Ha en skön kväll!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar