fredag 1 april 2011

Våren är här!

Kreativt i
Kullabygden har dragit förbi
som en färgglad sprakande tornado! Med 5oo besökare kan vi inte vara annat än både stolta och jätte glada!Responsen har varit enorm med massor av positiva mail och nya beställningar av både arrangemang,betong och nya kursbokningar. Hd var här och gjorde ett super fint reportage!Tack för det Hd!! Någon sa att vi hade lyckats få fram "Fredriksdahls kännsla" på hela evenemanget. Nu väntar nya möten och planer för framtiden, Ni blir uppdaterade i sinom tid!

Vi har fått  äppelträd som ligger på baksidan ,jordslagna,och väntar på att få bli planterade. Dom ska få utgöra spaljé/avgränsning till odlingen/ängen och några träd ska få tjäna som portal också, mycket vackert och hela ideén kommer såklart från "tant grön" ,Eva min alldeles egen?? trädgårds gud ...
Nu väntar vi bara på riiiktigt torr väderlek så att Edward kan harva, sen är det bara att sätta igång med grävandet!! Sådden växer så det knakar och snart ska odlingslådorna också komma på plats.Nu blir det lite arbete med beställningarna sedan ska jag ut och skissa lite för odlingen!

Nu till veckans vårtecken : glassbilen har hörts i Täppeshusen!

                                                           
                              Ha en härlig dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar