fredag 29 april 2011

KiK:s 1:a nätverksfrukost.

Idag har vi haft vår första frukost i KiK:s regi! En härlig samling företagare som liksom vi brinner för kreativitet. Några nya ansikten dök också upp och det känns jätte roligt att så många redan vill vara med och nätverka med oss...tänk om ett år...Vi berättade om våra tankar och ideér, vad vi tänker oss kunna erbjuda och om våra framtidsplaner. Det är så härligt med folk som har så mycket att berätta, och ivrigt delar med sig till andra, det är ju så det ska vara. Tänkte länka till två av  dom i dag och portionerar ut efterhand, så missa inte det. Ett av dom nya ansiktena var Ingrid Fredriksson, som driver företaget Hus 1:100.


En otroligt kreativ trevlig kvinna med en riktigt snygg hemsida, som det ska bli fantastiskt roligt att få lära känna närmare. Den andra (ny för mej) är Charlotte Sonesson som driver Ryssamöllan, hon bor ett stenkast från mej och det är med skam jag erkänner att jag aldrig varit där..Sprudlande lika kreativ hon, med massor av ideeér och förslag. I helgen blir det ett besök dit. Kan passa på att flagga för att hennes dotter ,som driver företag på samma gård, ska ha lite loppis på hund/katt och häst saker på söndag. Vi har just nu 15 st intresserade företag som vill vara med och nätverka med oss. Vi känner oss hedrade och tackar er, utan er- inget nätverk.Nästa vecka tar vi tag i nya planer och försöker sätta ett nytt datum för KiK träff.
Det har nu gått 14 dagar sedan lilla Virvla kom till världen och matningarna har blivit rutin.Vi har även fått in två små flasklamm till, Himmla och Gulliver,Virvla måste ju ha lekkamrater för det blir svårt för mej att vara lektant flera timmar om dagen..dom tycker i och för sig att det hysteriskt roligt när jag lägger mej på alla fyra och dom bokstavligt talat använder mej som plint..hoppa upp, hoppa ner, hoppa upp....Jag har för första gången i mitt liv klippt får.Resultatet kan man diskutera men ullen är i alla fall av och fåren är lyckliga! Tack snälla Eva för ditt tålamod och lånet för allt i klippvägg jag fick låna (klippstol,maskin,saxar mm.).I går hade vi ytterligare en betongkurs och det var damer som är anställda på komunen i någon form. Några nya och några "stammisar", men alla lika positiva och skapande. Man får en sådan skjuts i sin egen kreativitet och det är svårt att "stänga av"  när alla gått hem. Odlingen börjar så sakteliga ta form och nu går fantasierna till den majs vi ska få skörda sedan. 15 meter hallon är satt, och potatisen ligger och gottar sig under väven. 86 st pilar är också satta längst hela åker kanten, det känndes i knäna..men fint blev det. Det blev en blandning av trollpil,gul pil, vanlig grön och någon stackare daggvide. Nu ska jag ut i solen en stund, tror gräsklipparen får göra mej sällskap!

Vill avsluta med en bild på Cookie som tyckte att duvans bo var en bra plats att ligga i...jo äggen fick flytta....till marken..



                                                                Ha en fantastisk dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar