lördag 25 februari 2012

Härliga vårvindar!

Minnsan om det inte luktar lite vår. Solen skiner ,så även om det är blåsigt och graderna håller sig under 5 plus är det en skön kännsla med ljus och töväder. Här snurrar det på som aldrig förr, rätt var det är så är det ny måndag och ibland känns det inte som att man hänger med i tempot riktigt. Bygget är i gång och det kommer att bli en alldeles fantastisk kurs/butiks våning. Tänk att kunna se ut över fälten medan man står och jobbar, underbart!!

I söndags hade vi Grethe här och gjorde Fastelavnsris, en dansk tradition som sträcker sig långt tillbaka i tiden.





Vi började också med att träna på arrangemang, läxan bestod i att träna på linjerna, inte helt enkelt när man står med en hög träpinnar att sticka på rätt sätt i oasisen ,det liksom bara flimmrar  för ögonen.Till höger visar Grethe oss hur en mall kan se ut.

På måndag ska vi göra ett special uppdrag till en begravning, inte egentligen vi utan Grethekommer att göra det och vi ska försöka analysera och förstå dom speciella "regler" som gäller här. Vi kommer att börja måndagen på Arnes blommor som ett studiebesök/inköpsrunda...Jättekul att få ha med Grethe dit:))

Nu ska jag gå ut och ägna några timmar åt att skruva ner resterna av rundpaddocken som stormarna har behagat trasa sönder.

Ha en skön lördag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar