torsdag 19 maj 2011

Värmen kommer tillbaka.

Nu är det go värme ute igen och hästarnas hage har fått krympa....regn + värme = turbogräs = fång varning...
Dom går och blänger surt men hade dom kunnat tänka konsekvenser hade dom nog valt detta allternativet själva ( inbillar jag mej i allafall). I morse hade vi ett bra frukostmöte där vi spikade agendan för nästa KiK frukost, det är så roligt att planera framåt och det verkar som om att ju mer vi planerar desto fler skojigheter bara trillar framför fötterna på oss! Vi jobbar också på för projektet i Norrvikens Trädgårdar.Vi hade ett härligt möte där för några veckor sedan och man vill liksom bara fortsätta att gå omkring och titta, framförallt på alla enormt stora träd som står som majestäter och tittar ner på oss pyttingar.















Nu börjar vi även ladda för Trädgårdsrundan! Vi kommer att finnas på plats i en alldeles speciellt vacker trädgård som heter Rehnbacken. Det är en trädgård som har allt!! Från medelhav,skog,äng och lund. Fruktträd,bärbuskar,tranbär och lingon.Grönsaker i alla tänkbara sorter och givetvis finns det får och höns också. I trädgården finns en hel massa ovanliga och udda sorters växter och träd, detta vill man inte gå miste om om man är "trädgårds nörd".  Det kommer att finnas våfflor,korv och en massa annat smaskigt som man kan ta med sig  till någon av dom urmysiga platserna i trädgården att avnjuta.Man kan även passa på att göra sina växtinköp till makalösa priser.Jag vill dessutom understryka den växtkunskap som Eva Rehn står för! Missa inte möjligheten att fråga henne om råd!

I dag är det Claras eftermiddag och vi ska mysa med lammen i solskenet,äta majskolvar och kyckling och bara ha det dunder skönt!

Ha en skön dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar