söndag 18 december 2011

Lite tomt blir det allt..


Bild före kursen...

..lite arrangemang och böcker/tidningar som inspirations hjälp









Julkurserna för i år är slut...Det känns alltid mycket mycket konstigt efter en hel massa kurser och jätte roliga goa människor kväll efter kväll ( och helger).


Under kursens gång..

..en härlig röra med mossa och annat
mysigt som vi använder..

Jag tror det är samma känsla som skådespelare kan drabbas av när dom efter en rad föreställningar helt plötsligt inte ska spela just den uppsättningen längre, en sorts saknad så att man nästan blir lite tungsint..Meeeen det kommer ju både
luffarslöjd,vår,betong,hypertufa,höst och så julkurser igen... kanske är det bra med lite paus? Helt still blir vi ju inte ändå:))) Mycket nya inköp, vår alldeles hysteriskt roliga och spännande utbildning hos Grethe Kheler, allt pappersgöra som ett nystartat företag tar med sig och inte att förglömma !...nya hemsidan som ska sättas ihop!! Ja 2012 kommer att bli ett mycket spännande år!! Redan har vi bokningar i alla kurser men tycker att vi måste slå ett extra slag för hypertufan....Torv,cement och sand..kan det bli läckrare! Fina tråg som växterna trivs alldeles utomordentligt i ,som sedan mossan höljers sig runt om som en mjuk sjal.


Bild från Wikipedia. Goa kossor.

Vi ska bygga ut till våra nya familjemedlemmar, fjällkorna.
Korna ska få ersätta allt som vi använder i mejeriväg. Det ska mjölkas,ystas och tjärnas:)) Samtidigt hoppas vi på att alla tackorna är dräktiga....tycker en av dom ( Olivia), är väldigt rund om magen:)

Nu ska jag inventera amaryllisar och kanske bestämmer vi oss för att rea lite i veckan, återkommer på fb om det....kanske snappar jag åt mej en mugg med glögg på vägen ut...

Ha en fantastisk söndag kväll och 4:e advent!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar