onsdag 7 december 2011

Vårat öppethus....

Efter vårat öppethus känner vi oss alldeles omtumlade. Morgonen inleddes med en fruktansvärld blåst som sedan tilltog...sedan kom det även en massa regn...Vi räknade med att några av grannarna och kanske en o annan kompis skulle ha lust att trotsa vädret, men nix...det blev en fantastisk uppslutning och åter igen har vi fått bekräftelse:)) Vi sålde slut på alla ljus och växtarrangemang.

Ljus från Affari i kruka.

Kransarna tog också slut..Eva och jag fick ligga i och producera hela dagen och ett par specialbeställningar trillade också in, så häftigt !!!
Nästan samma försäljnings siffror som i Ängelholm gör oss jätte taggade att planera nästa aktivitet....Det gick massor av äppelglögg och hembakade saffransbiscotti,mjuk pepparkaka och Evas urgoda skurna pepparkakor.Barnen fick marshmallows som dom grillade i våra eldkorgar, många mätta magar blev det :))

Lite blandat smått o gott..inspirerad av Anna Leibel!!!















Min fd arbetsgivare ( för lääänge sedan..) John-Ingvar Nilsson ,som drev Landsbergs perenner, kom tillsammans med  frun Ulla-Britt, riktigt roligt och hedrande tyckte både Eva och jag:))





Vi har under en tid varit och hämtat släp efter släp med saker från den gamla plantskolan som vi ska använda i vår verksamhet. Vackra plåt etiketter som John-Ingvars mamma suttit och tryckt för hand, gamla trätunnor som det funnints gödningsmedel i med namnet Gloria...fyndigt..hinkar,sålådor och pluggbrätten..Vi har så mycket historia att kunna dela med oss av nu så att man får väl akta sig så att det inte bara blir en massa prat:)) Gamla Magnus.B.Nilsson fyllde 105 år 29 nonember, pappa till både John-Ingvar och Echinachea purpurea, här är en artikel  från hans 102 års dag.
Vi vill också stolta som tuppar att kunna få berätta att Arnes blommor nu säljer våra hypertufa tråg!
Dom 10 vi satte dit gick åt direkt och finns nu spridda, bl.a i Båstad i en butik..Dom har fått ensamrätt på försäljningen och vi kommer att börja leverera våra fina tråg i mars. Vi är riktigt glada för det!!
Här är en läcker lånad bild från en engelsk sida, engelsmännen är mycket duktiga på användingen av hypertufa, här är dom inte mossbevuxna än, men det blir dom blir ganska så fort...

Vi avslutade dagen med att skåla champange, och sitter redan med nya planer på roliga inköp,utbildningar och nya aktiviteter.

Ha en skön onsdag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar